Klusschema Voorjaar 2019

Zie hier in welke weekenden de Marieje jouw vaardige handen nog heel goed kan gebruiken! Meld je bij de genoemde contactpersoon of bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of log in om zelf in te vullen als je gemachtigd bent. Overleg ook met je klusgroep over de fourage en eventueel overnachten (zie hieronder)!
 
Declaraties voor uitgaven aan onderhoud, olie, gas, navigatie e.d. graag met dit formulier aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mailen.
 
   weekend coördinatie     schilderwerk  contactpersoon    ploeg zaterdag    ploeg zondag    bijzonderheden
16- 17 feb Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    
23-24 feb  Geen Vervalt  Vervalt  
2-3 mrt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      
9-10 mrt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      
16-17 mrt Bert Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Jan R Martien, Piet Jan, Toot, Jan, Koos, Bert Koos, Ferdi, Bert, Piet Jan, Martien  
23-24 mrt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Brenda / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Gert, Trijnoa, Leon, Hans    
30-31 mrt

Bert

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hannie, Chiel, Inge, Erik, Els, Wim, Edith Hannie, Chiel, Inge, Erik, Els, Wim  
6-7 apr Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Marjolein en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marjolein, Otto, Meis, Noor, Jaap, Okko sr.,  Okko jr., Derk, Willem en Sophie

Marjolein Otto Meis Noor Jaap, Okko sr., Okko jr., Peter, Suzane, Derk, Willem

laatste weekend schilderen, motor onderhoud, nood/boord-accu's vervangen, dynamo vervangen

13-14 apr Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Afra, Frank, Hans M., Jop D., Joan Afra, Frank, Hans M. tuigen
20- 21 apr     Frits en Titia Frits en Titia tuigen

Overnachten tijdens klussen

In de weekend dat je gaat klussen kun je overnachten in Bed and Breakfast Uiterburen.

Uiterburen 25
9636 EC ZUIDBROEK
Telefoon +31 (0)6 39233403 of +31 (0)598 371470
Website: Uiterburen
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gastvrouw: Wilma Meeuwenoord

uit25
 
De Vereniging vergoedt €22,50 euro per persoon per nacht. Je kunt een eigen slaapzak, kussensloop en handdoek meenemen en voor je eigen boterhammetjes zorgen. Als je het zo doet, hoef je niets af te rekenen. Wil je een opgemaakt bed (€6,25) en een goed verzorgd ontbijt (€7,50), dan geef je dat bij je aanmelding aan en reken je het meerdere zelf af.
Op de kamers is overigens een waterkoker, oploskoffie, thee, suiker en melk aanwezig. Het is ‘s avonds ook mogelijk een eigen meegebracht biertje of glaasje wijn te nuttigen, aan een tafel, in een aparte ruimte. Op de kamer zelf is ook nog een zitje en tv. Alle kamers van beide B&B's hebben een eigen badkamer.

De klussers van de Vereniging melden zich op maandag voor het weekend dat ze graag willen overnachten, aan via de mail of per telefoon, een zogenaamde kortboeking.

Je geeft daarbij op of je ook een opgemaakt bed en een ontbijt wilt. De kamer blijft voor de klussers bestemd. Een boeking door Marieje leden is dus geen reservering, maar daadwerkelijk een boeking. Mochten de klussers alsnog van de overnachting afzien, dan moet de Vereniging toch het bedrag van het aantal aangemelde klussers keer €22,50 betalen.

Voor het geval de B&B vol zit, verzoeken wij jullie de eigen overnachting te regelen. Je zou het kunnen proberen bij Boerderijcafe Mausel in Noordbroek. Je kunt daar luxe overnachten inclusief ontbijt voor €55 per twee personen. Bewaar de nota in dat geval en je kunt €22,50 p.p. declareren bij de Vereniging. Om te reserveren: tel: 0598451591 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en website.

Routebeschrijving Groningen-Zuidbroek

In Zuidbroek, Industrieweg 7-17, ligt de Marieje. Daar wordt gewerkt. Zuidbroek ligt aan de snelweg van Groningen naar Nieuwe Schans, net na Hoogezand en Sappemeer. Neem de afslag Zuidbroek en volg de weg rechtsaf het dorp in. Over de brug van het Winschoterdiep rechtdoor en voor het spoor pas linksaf. (Letop: de Klaas woltjerweg is afgesloten voor doorgaand verkeer!) Stationsstraat volgen langs het station de bocht mee terug richting het kanaal. Op T-splitsing rechtsaf de industrieweg op. aan je linkerhand zie je na 130m "Staalstraal Zuidbroek".  Achter het hek zie je daar ook de masten van Marieje. Wil eenieder achtslaan op de huisregels: de havenmeester is Frans. De werf let goed op de Marieje en Frans is een vraagbaak voor van alles en nog wat. Je eventuele auto moet je buiten het haventerrein parkeren!

Adres: Industrieweg 7-17, 9636 DA Zuidbroek