Klussen in Ditzum van 14-28 oktober

Het afgelopen weekend 13 en 14 oktober is de Marieje naar Ditzum (Fa. Bültjer) gevaren voor haar reguliere werfbeurt. Ze ligt na een goeie overtocht in de haven van DItzum.

Werk aan de winkel!

De komende 2 weken zal ze daar liggen en er is veel te doen aan de binnen- en buitenkant. Als ze droogstaat is het zaak de romp mooi in de verf te krijgen.
Wie een dagje over heeft in het weekend of door de week: laat het ons weten! Iedere dag 5 to 6 mensen aan het werk geeft veel resultaat! Èn gezelligheid!
En als je meerdere dagen achter elkaar komt kunnen we overnachting organiseren.
Op voorhand is niet precies te zeggen wat wanneer kan gebeuren. Wat wanneer gedaan kan worden is afhankelijk van het weer en van de werf zelf. Maar.. Altijd genoeg te doen!

Meedoen?

Voor vragen of aanmelden neem je contact op met Bert: e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t: 06 55 841 861

 
Klusschema Voorjaar 2018
 
Zie hier in welke weekenden de Marieje jouw vaardige handen nog heel goed kan gebruiken! Meld je bij de genoemde contactpersoon of bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of log in om zelf in te vullen als je gemachtigd bent. Overleg ook met je klusgroep over de fourage en eventueel overnachten (zie hieronder)!
Declaraties aan de beheerscoöperatie C voor uitgaven aan onderhoud, olie, gas, navigatie, e.d. moet dit formulier gebruikt worden.
 
weekend coördinatie schilderwerk contactpersoon ploeg zaterdag ploeg zondag bijzonderheden
17-18 feb afgelast i.v.m het koude weer en wind
24-25 feb afgelast i.v.m het koude weer en wind
3-4 mrt  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Nog geen Peter, Tom, Brenda, Trijnia  Peter, Tom  Eerste klusweekend
10-11 mrt  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Nog geen  Lucas   Harry, Francis 
17-18 mrt  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Jan H, Elry, Jan R, Jeanine,Theo, Rens, Toot, Jan vV, Nico  Jan H, Elry, Jan R, Jeanine, Theo, Rens,
24-25 mrt  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Francis Nico, Francis, Edith, Gert, Wim, Els, Hans en Jos Nico, Hannie, Chiel en gedeeltelijk Wim en Els
31-1/2 apr  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Otto Goede Vr. en Zat.        

Goede Vrijdag en Zaterdag: Derk, Otto, Marjolein, Meis, Noor, Frank, Peter/Suzanne, Jaap, (Bart)

Zo/Ma.

Piet Jan, Martien,Lucas (ma)

Pasen
7-8 apr  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Michaël, Joan, Tjalling, Lucas, Gerry, Afra, Marjolein, Mark, Michiel,Hans (middag)

Lucas, Michaël, Caroline, Marjolein (middag)

14-15 apr allen Mark, Lucas, Michiel  Tuigen
21- 22 apr Jano

Eelco, Leon, Peter, Jan R,       Lucas

 Tuigen

Overnachten tijdens klussen

In de weekend dat je gaat klussen kun je overnachten in Bed and Breakfast Uiterburen.

Uiterburen 25
9636 EC ZUIDBROEK
Telefoon +31 (0)6 39233403 of +31 (0)598 371470
Website: Uiterburen
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gastvrouw: Wilma Meeuwenoord

uit25
 
De Vereniging vergoedt €22,50 euro per persoon per nacht. Je kunt een eigen slaapzak, kussensloop en handdoek meenemen en voor je eigen boterhammetjes zorgen. Als je het zo doet, hoef je niets af te rekenen. Wil je een opgemaakt bed (€6,25) en een goed verzorgd ontbijt (€7,50), dan geef je dat bij je aanmelding aan en reken je het meerdere zelf af.
Op de kamers is overigens een waterkoker, oploskoffie, thee, suiker en melk aanwezig. Het is ‘s avonds ook mogelijk een eigen meegebracht biertje of glaasje wijn te nuttigen, aan een tafel, in een aparte ruimte. Op de kamer zelf is ook nog een zitje en tv. Alle kamers van beide B&B's hebben een eigen badkamer.

De klussers van de Vereniging melden zich op maandag voor het weekend dat ze graag willen overnachten, aan via de mail of per telefoon, een zogenaamde kortboeking.

Je geeft daarbij op of je ook een opgemaakt bed en een ontbijt wilt. De kamer blijft voor de klussers bestemd. Een boeking door Marieje leden is dus geen reservering, maar daadwerkelijk een boeking. Mochten de klussers alsnog van de overnachting afzien, dan moet de Vereniging toch het bedrag van het aantal aangemelde klussers keer €22,50 betalen.

Voor het geval de B&B vol zit, verzoeken wij jullie de eigen overnachting te regelen. Je zou het kunnen proberen bij Boerderijcafe Mausel in Noordbroek. Je kunt daar luxe overnachten inclusief ontbijt voor €55 per twee personen. Bewaar de nota in dat geval en je kunt €22,50 p.p. declareren bij de Vereniging. Om te reserveren: tel: 0598451591 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en website.

Routebeschrijving Groningen-Zuidbroek

In Zuidbroek, Industrieweg 7-17, ligt de Marieje. Daar wordt gewerkt. Zuidbroek ligt aan de snelweg van Groningen naar Nieuwe Schans, net na Hoogezand en Sappemeer. Neem de afslag Zuidbroek en volg de weg rechtsaf het dorp in. Over de brug van het Winschoterdiep rechtdoor en voor het spoor pas linksaf. (Letop: de Klaas woltjerweg is afgesloten voor doorgaand verkeer!) Stationsstraat volgen langs het station de bocht mee terug richting het kanaal. Op T-splitsing rechtsaf de industrieweg op. aan je linkerhand zie je na 130m "Staalstraal Zuidbroek".  Achter het hek zie je daar ook de masten van Marieje. Wil eenieder achtslaan op de huisregels: de havenmeester is Frans. De werf let goed op de Marieje en Frans is een vraagbaak voor van alles en nog wat. Je eventuele auto moet je buiten het haventerrein parkeren!

Adres: Industrieweg 7-17, 9636 DA Zuidbroek