Vooraankondiging

De ALV 2019 wordt gehouden op zaterdag 2 februari in Batavialand, Lelystad.

Tussen kerst en nieuwjaar hopen wij de nieuwsbrief te versturen.

De agenda voor de ALV wordt vastgesteld op de bestuursvergadering van 11 januari en zal, samen met de benodigde stukken, snel daarna beschikbaar gesteld worden.

Voor informatie graag de mail en website in de gaten houden.

Het bestuur

 

Gewerkt is er...

UNADJUSTEDNONRAW thumb 114ae  UNADJUSTEDNONRAW thumb 114b1   op de helling bij Bültjers Bootswerft                                                     vlnr: Bert, Michaël, Peter en Servaas             (foto's: Hans)

Het weekend van  13 en 14 oktober is de Marieje naar Ditzum (Fa. Bültjer) gevaren voor haar jaarlijkse werfbeurt. Ze ligt na een goede overtocht in de haven van Ditzum.

Werk aan de winkel!

De komende 2 weken zal ze daar liggen en er is veel te doen aan de binnen- en buitenkant. Als ze droogstaat is het zaak de romp mooi in de verf te krijgen. 

Wie een dagje over heeft in het weekend of door de week: laat het ons weten! Iedere dag 5 to 6 mensen aan het werk geeft veel resultaat! Èn gezelligheid!
En als je meerdere dagen achter elkaar komt kunnen we overnachting organiseren.
Op voorhand is niet precies te zeggen wat wanneer kan gebeuren. Wat wanneer gedaan kan worden is afhankelijk van het weer en van de werf zelf. Maar.. altijd genoeg te doen!

Meedoen?

Voor vragen of aanmelden neem je contact op met Bert: e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t: 06 55 841 861